Taakie

Stap 2: Maak een Taakie

Maak een Taakie aan

In Taakie maak je eenvoudig een openstaande incidentele taak, of een structurele functie aan. De communicatie verloopt bij een taak anders dan bij een functie. Bij een taak wordt de vrijwilliger uitgenodigd deze direct te accepteren. Bij een functie wordt de vrijwilliger uitgenodigd om eerst op gesprek te komen.

Eerst geef je een taak een korte omschrijving mee. Deze wordt meegenomen in het WhatsApp bericht aan de te benaderen vrijwilliger(s). Ook geef je aan hoeveel vrijwilligers benodigd zijn. Tot slot geef je, indien van toepassing, een datum en begin en eindtijd mee. Een Taakie kun je opslaan, of direct versturen.

Taken & Functies

Taakie beschikt over de meeste denkbare taken en functies, die wij samen met sportenbonden al hebben voorgeprogrammeerd, zodat je deze eenvoudig kunt zoeken en selecteren. Mis je desondanks een taak, dan kun je ons eenvoudig vragen deze toe te voegen. Aan een taak kun je hier ook aanvullende informatie toevoegen. Deze informatie wordt na het accepteren van een taak aan de vrijwilliger verstuurd per e-mail. Aan een taak kan ook een ‘verantwoordelijke’ worden gekoppeld, die op de hoogte wordt gehouden als er een match is.

Benieuwd hoe Taakie werkt en wat je als club er allemaal mee kunt?