Taakie

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen Taakie zijn hieronder te vinden. Heb jij nog andere vragen? Aarzel niet en stuur ons een berichtje via info@taakie.nl

Taakie is een webbased applicatie. Beheerders die namens de vereniging met Taakie aan de slag gaan loggen in op https://admin.taakie.nl Leden van de club hoeven niks te installeren of ergens in te loggen.

Taakie is geschikt voor iedere vereniging in elke tak van sport. Enige voorwaarde is dat je beschikt over een ledenadministratie bestaande uit naam en een e-mailadres.

Taakie kost €19,50 per maand o.b.v een maandabonnement en €16,25 o.b.v. een jaarabonnement. Het jaarabonnement wordt in één keer geïncasseerd. Na afloop van het jaarabonnement wordt uw abonnement stilzwijgend voor onbepaalde tijd verlengd en kunt u uw abonnement op ieder moment opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Wat gebeurt er met de gegevens van onze leden en hoe gaat Taakie hier mee om?

De gegevens van uw leden worden beveiligd verzonden, opgeslagen en worden alleen voor Taakie-doeleinden verwerkt. Wij geloven niet in advertenties of het verkopen van de gegevens van uw leden. Al onze inkomsten komen op de ouderwetse manier: Wanneer clubs ons betalen om van Taakie gebruik te maken. Taakie gebruik de persoonsgegevens van uw leden niet. Alleen de beheerder(s) van de vereniging hebben hier inzage in.

Moet je toestemming aan de leden vragen om aan de slag te gaan met Taakie?

Nee in beginsel hoeft u geen toestemming te vragen. De contactgegevens zijn immers al bekend bij de club. Vrijwilligerswerk is een onlosmakelijk onderdeel van het lidmaatschap. Immers, het inzetten van vrijwilligers is nodig om de club te kunnen laten draaien. Dat noemt men een gerechtvaardigd belang. Wij adviseren voorafgaand aan het versturen van de vrijwilligerstest uw leden te informeren over dat de club aan de slag gaat met Taakie. Hiervoor kunt u de Taakie aankondigingsvideo en e-mail gebruiken die voor u klaar staat in uw Taakie dashboard.

Zijn er leden die ik niet mag of kan benaderen met Taakie?

U kunt alleen uw leden of ouders van jeugdleden benaderen als u beschikt over het e-mailadres. Denk erom dat bij jongeren of leden met verstandelijke beperking het aanbeveling verdient om de wettelijke vertegenwoordiger/ouder/verzorgen te benaderen. Dit is in veel gevallen al het e-mailadres dat bij deze leden gekoppeld is in de administratie.

Taakie heeft geen koppeling met de bekende ledenadministratiesystemen. Importeren van de leden (voornaam, achternaam en e-mailadres) gaat eenvoudig middels het uploaden via een Excel- of CSV-bestand. Leden die niet in de ledenlijst staan kunnen handmatig worden toegevoegd

Vier beheerders per club kunnen met Taakie werken.